Download Trust Wallet
Announcements

Грайте в AI Hero за допомогою Trust Wallet та вигравайте з фонду у $2500

Published on: 20 січ. 2024 р.Updated on: 22 січ. 2024 р.
Share post
In Brief

Грайте в AI Hero, використовуючи Trust Wallet, та вигравайте частку з $2500! Ексклюзивна пропозиція для нашої української спільноти! Перші 400 нових гравців, які розпочнуть гру з використанням Trust Wallet, отримають винагороду в розмірі $5 у $BNX.

Грайте в AI Hero за допомогою Trust Wallet та вигравайте з фонду у $2500

Зануртеся в захоплюючу подорож разом з Trust Wallet та AI Hero! Ми об'єднуємо зусилля, щоб винагородити наше співтовариство. Перші 400 нових гравців, які взаємодіють з Trust Wallet під час гри, отримають винагороду в $5 у $BNX. Існуючі гравці також можуть взяти участь, граючи в AI Hero через Trust Wallet, заробляючи квитки на розіграш серед 100 щасливчиків, які отримають $5 у $BNX.

Приєднуйтеся до нас та боріться за можливість виграти ці захоплюючі призи! AI Hero - це гра в жанрі "battle royale", що використовує штучний інтелект для динамічної зміни світу гри, створення квестів, взаємодії з NPC та проведення подій, щоб створити унікальний досвід в кожній грі. З 20 гравцями, які входять в гру одночасно, AI Hero пропонує захоплюючу та інноваційну пригоду, здійснену завдяки інтеграції штучного інтелекту.

Участь в секторі блокчейн-ігор стала легше завдяки доступу до різних ігор з можливістю заробітку через Trust Wallet. Використовуючи безпечний гаманець Web3, такий як Trust Wallet, гравці можуть легко поринути в ігри, такі як AI Hero. Trust Wallet, спрямований на створення бездоганного хабу Web3, надає підтримку для мільйонів активів по всьому 100+ блокчейнам. Це гарантує, що користувачі зберігають контроль над своїми даними та цифровими активами, забезпечуючи безпечний та приємний ігровий досвід.

Правила:

Для участі в кампанії користувачі повинні:

  1. Завантажити Trust Wallet та підключити його до AI Hero.

  2. Зіграти хоча б в 1 гру, щоб отримати 1 квиток на розіграш.

  3. Створити NFT на платформі, щоб отримати 10 додаткових квитків на розіграш.

  4. Додати ваш Trust Wallet адресу у форму

Призи

Гравці отримуватимуть квитки на розіграш та призи, використовуючи Trust Wallet для доступу до AI Hero. Призи будуть розподілятися наступним чином:

Для нових гравців перші 400 отримають по $5 у $BNX кожен. Для існуючих гравців випадковим чином виберуть 100 переможців, які отримають по $5 у $BNX кожен.

Умови

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet! Посилання на наші канали:

Simple and convenient
to use, seamless to explore

Download Trust Wallet