Download Trust Wallet
Staking

Представляємо пул стейкінгу для ETH

Published on: 30 січ. 2024 р.
Share post
In Brief

Почніть заробляти криптовалюту за допомогою пулу для стейкінгу ETH у Trust Wallet, який функціонує на основі Kiln. 32 ETH більше не потрібно. Почніть всього з 0,025 ETH.

Представляємо пул стейкінгу для ETH

Ми раді представити вам неймовірне оновлення Trust Wallet - інтеграцію стейкінгу ETH на основі Kiln.

Більше жодних вимог, щодо мінімального розміру стейкінг в 32 ETH… почни заробляти маючи лише 0,025 ETH і насолоджуйтесь до 3,7% APR всього за пару кліків.

Примітка: Функціонування пулів для стейкінгу ETH забезпечується Kiln, а не Trust Wallet. Вся інформація у блозі призначена для ознайомчих цілей, а не для інвестиційних. Перегляньте наші умови обслуговування.

Стейкінг ETH у пулі без зусиль: Доступно та Вигідно

Ми усунули потребу і наявності мінімум 32 ETH, щоб розпочати стейкінг. Тепер, маючи лише 0,025 ETH, ви можете легко брати участь у пулі для стейкінгу ETH. Це покращення робить стейкінг ETH не лише доступним, а й дає можливість можливість безпечно та надійно отримувати винагороду за ваше утримання Ethereum, пропонуючи конкурентоспроможний APR до 3,7% Завдяки нашому партнерству з Kiln, ми розширюємо спектр наших послуг, залишаючись вірними нашій місії - надавати комплексну та зручну платформу для управління криптоактивами. Ця інтеграція відкриває нові можливості, для отримання винагороди за стейкінг ETH, обслуговуючи, як досвідчених інвесторів, так і новачків у світі криптовалюти, не вимагаючи значних початкових інвестиції.

Чому це оновлення важливе

  1. Cтейкінг всього від 0,025 ETH. Ми робимо стейкінг ETH доступнішим для мільйонів людей. Незалежно від суми ваших ETH, ви можете скористатись стейкінгом ETH;

  2. Вищі винагороди, менше посередників. Стейкінг безпосередньо в блокчейні, забезпечують більшу винагороду, внаслідок витрат на обслуговування посередників.

  3. Поєднання безпеки та гнучкості: завдяки досвіду безпеки Kiln, стейкайте впевнено та коригуйте свої інвестиції, на свій розсуд.

  4. Зробіть свій внесок у зміцнення блокчейну: ваша участь зміцнює мережу Ethereum, підвищуючи її безпеку та надійність.

Розпочнем

Завантажте останню версію Trust Wallet сьогодні та почніть свою подорож з стейкінгом Ethereum.

  1. Завантажте оновлену версію (доступна для iOS, Android чи розширення для ваших веб-браузерів).

  2. Додайте криптовалюту на свій гаманець.

  3. Почніть стейкінг.

У міру розвитку криптовалюти, розвивається і Trust Wallet. Ось чому, останнє оновлення - це не просто вдосконалення; це крок до демократизації доступу до більш взаємопов’язаного криптосвіту. Trust Wallet - це ваш міст у майбутнє, де навігація по такому різноманітному криптосвіті, стане легкою та з розширеними можливостями. Щоб дізнатись більше про те, як стейкати криптовалюту, перегляньте наш посібник по стейкінгу.

Співпраця з Kiln для покращення рішень у стейкінгу

Співпрацюючи з Kiln, ми пропонуємо безпечне та ефективне рішення для стейкінгу. Досвід Kiln у цій галузі гарантує, що ваш досвід стейкінгу буде не лише корисним, але й безпечним та надійним.

Цьому партнерству сприяв досвід та технологічні можливості Kiln у сфері блокчейн-рішень. Довіра та надійність нашої платформи доповнює її досвід у пропонуванні рішень для стейкингу.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet! Посилання на наші канали:

Simple and convenient
to use, seamless to explore

Download Trust Wallet