Download Trust Wallet
Announcements

Знайомимо Trust Wallet SWIFT: Найлегший спосіб почати дослідження Web3

Published on: 22 лют. 2024 р.
Share post
In Brief

Відкрийте для себе Trust Wallet SWIFT: найлегший шлях до початку роботи в Web3. Дізнайтеся, як він використовує абстракцію акаунта для забезпечення безперервного та безпечного досвіду Web3.

Знайомимо Trust Wallet SWIFT: Найлегший спосіб почати дослідження Web3

Основні моменти:

Download-Trust-Wallet-Button.png

Зробити Web3 більш доступним

Наша місія - побудувати безперервний хаб Web3 та відкриту екосистему для всіх. Сьогодні ми раді анонсувати ключове доповнення до нашої екосистеми, щоб подальше просувати цю місію: Trust Wallet SWIFT (Beta).

SWIFT є Гаманцем на Смарт-Контрактах, що працює на основі Абстракції Рахунків. Новий гаманець розроблений, щоб вирішити поширені проблеми, з якими стикаються початківці у Web3, включаючи складність, питання безпеки та управління приватними ключами. Але на цьому SWIFT не зупиняється, адже він також полегшує загальні незручності для крипто-ентузіастів.

Наприклад, функція абстракції витрат на газ у SWIFT приймає газ для транзакцій у понад 200 токенах — на 350% більше, ніж пропонує поточний ринок. Також, завдяки таким функціям, як транзакції в один клік і захищені біометрією Passkeys, SWIFT робить Web3 простішим і безпечнішим для наступної хвилі користувачів.

swift-wallet.png

SWIFT встановлює нові стандарти для гаманців на смарт-контрактах, покращуючи досвід користувачів і безпеку з самого початку. Безпека була ключовою на етапі проєктування, включаючи глибокі внутрішні аудити, зовнішні перевірки Halborn та Certik, а також постійну підтримку моніторингу смарт-контрактів від Ancilia. Цей надійний підхід до безпеки гарантує, що користувачі, як новачки, так і досвідчені, можуть навігувати у Web3 з впевненістю та безпекою.

При запуску, SWIFT продовжує багатоланкову традицію Trust Wallet, підтримуючи сім недорогих і масштабованих основних EVM мереж, включаючи Arbitrum, Polygon, BSC, opBNB, Base, Optimism і Avalanche, з планами на додавання більше. Додатково, щоб допомогти користувачам відчути потужність Абстракції Рахунків, Trust Wallet додав знижки на витрати газу за допомогою токена TWT та спонсорство витрат на газ з партнерами на етапі бета-тестування.

Розгортання Trust Wallet SWIFT (Бета) починається 19 лютого 2024 року і буде повністю доступне по всьому світу до 20 лютого 2024 року. Обов'язково перевірте оновлення для доступності у вашому регіоні.

Як Розпочати з SWIFT

З додаванням SWIFT, користувачі мають вибір використовувати новий спрощений досвід гаманця на смарт-контрактах або наш оригінальний досвід гаманця, який вже довіряють понад 80 мільйонів користувачів. Ви також маєте свободу використовувати обидва і перемикатися між ними в будь-який час.

Обов'язково отримайте найновішу версію Trust Wallet для доступу до SWIFT.

Download-Trust-Wallet-Button.png

Як Додати Гаманець SWIFT, Якщо Ви Новий у Trust Wallet

Якщо у вас встановлена остання версія Trust Wallet, ось як створити гаманець SWIFT.

  1. Відкрийте Trust Wallet та виберіть кнопку "Розпочати".

  2. Виберіть "Створити новий гаманець".

  3. Виберіть "Swift Beta"

  4. Продовжуйте з кроками для створення вашого passkey і почніть використовувати ваш гаманець.

introducing-tw-swift-3.png

Як Додати Гаманець SWIFT, Якщо У Вас Вже Є Trust Wallet

  1. З головного екрану вашого гаманця виберіть селектор гаманців ‘стрілка вниз’.

  2. Виберіть знак “+”.

  3. Виберіть "Створити новий гаманець".

  4. Виберіть "Swift Beta".

  5. Продовжуйте з кроками для створення вашого passkey і почніть використовувати ваш гаманець.

introducing-tw-swift-1.png

Дізнайтеся Більше Про Trust Wallet SWIFT

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet! Посилання на наші канали:

Simple and convenient
to use, seamless to explore

Download Trust Wallet